Mobile Apps – Learn Today, Apply Tomorrow

H Τρίτη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Mobile AppsLearn Today, Apply Tomorrow» πραγματοποιήθηκε στην πόλη El Ejido από 23 έως 27 Απριλίου 2018.

Το 2ο ΓΕΛ Σερρών συμμετείχε στη συνάντηση αυτή με τα  μέλη της Παιδαγωγικής ομάδας, Βίκυ Μαγδανοζίδου και Γεύση Ταχτσίδου – Κόζα και πέντε μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές και των πέντε συνεργαζόμενων σχολείων (Τουρκία, Σέρρες Ελλάδα, Ισπανία, Σικελία, Πολωνία), συμμετείχαν σε L.T.T. (Learning Teaching Training) Activities. Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Σερρών που συμμετείχαν στις δραστηριότητες είναι οι  εξής:

Καϊμακάμης Σωτήρης

Κιοφεντζόγλου Δεσποινα

Κουτσούρη Αικατερίνη

Κρικέλης Λάμπρος

Σαρακατσάνη Δέσποινα

Τα μέλη των Παιδαγωγικών Ομάδων των πέντε σχολείων οργάνωσαν και επέβλεψαν τις δραστηριότητες αυτές και συζήτησαν για το χρονοδιάγραμμα και τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αλμερίας , στο <<γεωλογικό πάρκο >>Cabo de Cata, την περιοχή Alpujarra στην οροσειρά της  Sierra Nevada .

Το πρόγραμμα των επόμενων συναντήσεων είναι:

4η συνάντηση στη Σικελία

5η συνάντηση στην Πολωνία

6η συνάντηση στην Τουρκία

Συγχαρητήρια στην ομάδα των  μαθητών και μαθητριών μας για τη συνέπεια, τη συνεργασία, την προθυμία και την κοινωνικότητα που επέδειξαν κατά τη συνάντηση αυτή!

Posted in Ευρωπαϊκά Προγράμματα.