Εκλογές 15μελους μαθητικού συμβουλίου

Την Τετάρτη 10/10/2018 πραγματοποιήθηκαν τις τρεις τελευταίες ώρες οι εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του σχολείου μας. Οι μαθητές όλων των τάξεων προσήλθαν στις εκλογές με νηφαλιότητα και ωριμότητα και ανέδειξαν τους εκπροσώπους τους ακολουθώντας δημοκρατικές διαδικασίες. Άλλωστε το σχολείο, μέσω του επιτυχημένου θεσμού των μαθητικών κοινοτήτων, προετοιμάζει τα παιδιά για την απρόσκοπτη ένταξή τους σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία, καθιερώνοντας τον διάλογο και τη συνεργασία ανάμεσα στον καθηγητή και τον μαθητή και ενισχύοντας την πρωτοβουλία των παιδιών. Συγχαρητήρια στην εφορευτική επιτροπή, που είχε την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών και σε όλα τα εκλεγμένα μέλη του μαθητικού συμβουλίου!!

Εκλογές 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου

Την Παρασκευή 29/9/2017 πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας οι εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου. Τα μαθητικά συμβούλια, καθαρά παιδαγωγικός θεσμός, που συνδέεται άρρηκτα με την εκπαιδευτική διαδικασία, αποτελούν το χώρο για την ανάπτυξη της μαθητικής πρωτοβουλίας μέσα στο σχολείο, αποτελούν κύτταρο δημοκρατικής ζωής, όπου, με το διάλογο και τη συμμετοχή οι μαθητές με πνεύμα συνεργασίας, ασκούνται στη δημοκρατική διαδικασία και στη συμμετοχή τους στα κοινά, μελετώντας και προτείνοντας λύσεις για τα προβλήματα που τους αφορούν. Στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές του σχολείου μας με ωριμότητα και δημοκρατική συνείδηση εξέλεξαν τους εκπροσώπους τους στο 15μελές συμβούλιο. Συγχαρητήρια στην εφορευτική επιτροπή για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών και την καταμέτρηση των ψήφων. Καλή δύναμη σε όλα τα εκλεγμένα μέλη του συμβουλίου!

 

                                                               

 

Εκλογές πενταμελών συμβουλίων

Την Παρασκευή 22/9/2017 πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας οι εκλογές για την ανάδειξη πενταμελών μαθητικών συμβουλίων. Μετά την ψηφοφορία τα τακτικά μέλη των Μαθητικών Συμβουλίων στην πρώτη τους συνεδρίαση συγκροτήθηκαν σε σώμα. Από τη συνεδρίαση αυτή προέκυψαν οι πρόεδροι των τμημάτων για το σχολικό έτος 2017-2018. Συγχαρητήρια σε όλους για την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Τους ευχόμαστε καλή και αποδοτική θητεία!